S16201_Phase_One_N8_webview.jpg

Google Shanghai Office

Shanghai, China | 2016 | HLW International

Expansion of Google's existing office. The design challenge we've been given was to connect 56th floor with the not directly connected existing floors (60,61 & 62). 
Entrance
Entrance

Entrance portal with break feature wall.

press to zoom
Entrance Feature Wall
Entrance Feature Wall

press to zoom
Phone Rooms
Phone Rooms

press to zoom
Entrance
Entrance

Entrance portal with break feature wall.

press to zoom
1/27
The vision is to create a "universal" design easily adoptable by teams, yet with a unique Shanghai flavor.

As supporting designer, my role was to assist the lead designer in design development throughout the SD / DD / CD phases of the project. Duties involved presentation layout, 3d visualization, FFE selection and construction documentation.